• Свеж
Homyl 10Pcs Силикони Стол Нога Кат Заштитници, Транспарентни и Јасни Мебел Табела Нозе Покрива со Чувствува Влошки, Чаир глајд модели Нозе Капи - 15

Homyl 10Pcs Силикони Стол Нога Кат Заштитници, Транспарентни и Јасни Мебел Табела Нозе Покрива со Чувствува Влошки, Чаир глајд модели

Rating 
DEN 1584.00

Од стока
Во магацинот

4 инчен#18 : одговара круг 22-26mm/0. * Да се спречи од гребење на floorboard, и да се намали бучавата при преместување на мебел.Ќе имате убав купување искуство и да добиете квалитетни производи и услуги кои одговараат на политиката.1 инчен#17 : се вклопи во квадрат 56-62mm/2. * Избегнувајте гребење, заштита на вашата скапи подот или мебел.2 инч, должина 39-47mm/1.8 инчен, длабочина 35mm/1.5 инчен , се вклопи во квадрат 26-30мм/1.9 инчен#10 : одговара круг 52-57mm/2.* за мебел употреба.9 инчен#14 : се вклопи во квадрат 48-55мм/1.0 инчен, се вклопи во квадрат 37-41mm/1.2 инчен#8 : се вклопи во квадрат 31-35mm/1.2 инчен, должина 49-53mm/1. * Анти-, шок апсорпција и издржлив материјал.0 инчен, длабочина 25мм/1.

Детални спецификации

- Material:
Silicone
- Color:
Tawny
Size Chart:
#1:
fit round 45-50mm/1.8-2.0inch, fit square 37-41mm/1.5-1.6inch
#2:
fit round 37-42mm/1.5-1.7inch
#3:
fit round 25-29mm/1.0-1.1inch
#4:
fit round 26-31mm/1.0-1.2inch , fit square 22-26mm/0.9-1.0inch
#5:
fit round 23-25mm/0.9-1.0inch , fit square 16-20mm/0.6-0.8inch
#6:
fit round 17-22mm/0.7-0.9inch
#7:
fit round 32-37mm/1.3-1.5inch , fit square 26-30mm/1.0-1.2inch
#8:
fit square 31-35mm/1.2-1.4inch
#9:
fit width 24-30mm/0.9-1.2inch, length 39-47mm/1.5-1.9inch
#10:
fit round 52-57mm/2.0-2.2inch
#11:
fit round 12-17mm/0.5-0.7inch
#12:
fit width 16-21mm/0.6-0.8inch, length 37-42mm/1.5-1.7inch
#13:
fit square 42-48mm/1.7-1.9inch
#14:
fit square 48-55mm/1.9-2.2inch
#15:
fit square 37-42mm/1.5-1.7inch
#16:
fit width 24-30mm/0.9-1.2inch, length 49-53mm/1.9-2.1inch
#17:
fit square 56-62mm/2.2-2.4inch
#18:
fit round 22-26mm/0.7-1.0inch, depth 25mm/1.0inch
#19:
fit round 29-33mm/1.1-1.3inch, depth 28mm/1.1inch
#20:
fit round 40-45mm/1.6-1.8inch, depth 35mm/1.4inch
Package Includes:
10Pcs Chair Table Foot Cover :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Додатоци на производи