• Свеж
Квантните Системи за Складирање - QSB108CON - Проводници Полица за Отпадоци, 17-7/8 x 8-1/8 x 4, 10/Картон

Квантните Системи за Складирање - QSB108CON - Проводници Полица за Отпадоци, 17-7/8 x 8-1/8 x 4, 10/Картон

Rating 
DEN 1060.80

Од стока
Во магацинот

Внатре Димензии (L x W x H) : 16-5/8 x 7-1/2 x 3-7/8 Надвор Димензии L x W x H : 17-7/8 x 8-1/8. Внатре Димензии (L x W x H) : 16-5/8 x 7-1/2 x 3-7/8 Надвор Димензии L x W x H : 17-7/8 x 8-1/8 x 4 Картон Кол : 10 Одговара на Полица Длабочина : 18 Внатре Висина : 4 Внатрешноста Должина : 16-1/2 Внатре Ширина : 7-1/8 Материјал : Кополимер Полипропилен Надвор Висина : 4 Надвор Должина : 17-7/8 Надвор Ширина : 8-3/8.

Детални спецификации

Додатоци на производи